vineri, 19 iunie 2009

Iubire complicată



Mă simțeam atrasă și dezarmată de el. Mă ispitea mai mult faptul lui, ceea ce era fascinant în viața lui. Doar el mă făcea fericită. Era fermecător în sensul magic al cuvântului. Pasiunea îl făcea frumos. Era ucigător de excitant și peste fire de ispititor. Ardeam de nerăbdare să dezvalui misterul trupului său, patima crescând delicos si firesc. Farmecul senzual mă copleșea. Mă păcălea cu atingeri, fiind halucinant de dulci și fierbinți. Avea buzele fragede si delicioase. Ochii erau tot mai aprinși. Simțeam o fericire atat de dulce, încat îmi pierdeam răsuflarea. Mă intoxicam de dragoste. Amândoi ne priveam fix, fermecați, stăpâniți de același sentiment nefiresc de dulce, incapabili să ne scurtăm de farmec. Ochii noștri se căutau, se găseau și se înlănțuiau. Perfecțiunea îmbrățișărilor lui, dependența de el mă faceau să-l doresc tot mai sincer. Descifra dorul fără să-i bănuiască dulceața. 
Câteodată îmi închipuisem lucruri cu desăvarșire absurde și sufeream cumplit. Imaginația nu ma cruța o clipa. Cea mai verificată încredere putea fi anulată de un singur gest. Îmi simțeam trupul numai o rană. Era o durere bolnăvicioasă. Atât de complicat îi era sufletul. Simțeam cum parcă se năruie ceva. Copilăroasa bucurie se transformase într-un fior înghețat. Imaginea lui mă urmărește. Sunt ca o urmă de melancolie. Zeci de sentimente mă străbat. Parcă aș fi săvârșit un mare pacat pentru ca îl iubeam și iubesc nebunește. Unde e acum poarta de fericire deschisă spre lume? Sunt legănări dintre vis și amintire. Ce fericire îi daruiam din senin, fără ca să o merite. Suferința mă invadează pe toate părțile sufletului și ale trupului. Îl încânta doar naivitățile mele. Niciodată nu voi putea să mă împotrivesc patimilor mele, adică el.

7 comentarii:

  1. Foarte frumos..ai talent bv..dar parca ti-am mai zis int-um comment...tine-o tot asa;)Nu se stie niciodata ce ofera viata...bv again

    RăspundețiȘtergere
  2. Manu,tu esti?;;).Geniala postarea:* Si multumesc pentru comenturi>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place cum te exprimi si ccea ce exprimi.Frumoasa postarea!Te duce cu gandul departe...>:D< p.s "Iubire Complicata"(interesant titlu')

    RăspundețiȘtergere
  4. sa nu va ganditi la prostii ca va bat:))
    titlul l`am pus asa pentru ca reprezinta intr`un fel sau altul un capitol din viata mea, in care mi`a fost foarte greu cu un baiat. de obicei nu prea sunt baieti care imi dau batai de cap, doar unul a fost:)) si unul care s`a dovedit ca nu merita:-@

    RăspundețiȘtergere
  5. macar ai incercat sa vezi daca merita?

    RăspundețiȘtergere