luni, 4 mai 2009

Noul labirint și tărâmul lui


Într-o zi când aveam chef de liniște, mă duc prin gradină și mă așez pe firele de iarba moi care gâdilau intes picioarele mele subțiri. Am adormit! Când m-am trezit iarba crescuse..eram înconjurată..părea un labirint. Căutam ieșirea..
După câteva minute chinuitoare, o pasăre zbura deasupra mea și mă urmărea. Eram în delir, nu știam ce să fac și de aceea am zis:
- De ce mă tot urmărești? știind de absurditatea întrebării mele către o pasăre.
S-a aștezat pe umărul meu și am decoperit la piciorul ei o hârtie înfășurată cu o ață roșie. Pe acea hârtie erau desenate semne din labirint.Urmând semnele, m-am văzut ajunsă într-un loc plin de spini, în mijloc aflându-se scări în spirală care erau spre cer îndreptate.
La sfarșitul scărilor am găsit un tărâm cu animale în miniatură, copaci ce pluteau în aer, apă care țâșnea din pământ, nemaiajungând înapoi, flori cu un ochi, esențe ale fericirii..un adevărat mister!

5 comentarii:

  1. Felicitari!:).Reusit blogul...Sper sa nu te lasi dominata de ura si invidie,pentru ca esti o fata de nota 10:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Soldier of Fortune6/10/2009 12:20 a.m.

    As vrea sa prind pasarea aceea care te-a adus in locul acela de nerecunoscut, si sa ii spun ca drumul aratat de ea nu era cel bun. Sigur va veni insa alta pasare, care va avea o harta ce te va duce unde vrei tu. o vei recunoaste cu siguranta! Pana una alta, e bine sa visezi dar sa incerci sa deslusesti labintinturile vietii fara sa te ghidezi dupa harti venite din diverse locuri. Formeaza-ti singura un sistem de orientare, si nu vei avea de-a face cu alte "labirinturi".

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant blog...Ai si talent ... Bravo si felicitari...ce sa mai am citit cateva pagini si am ramas fara cuvinte...bravo din nou ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. cat te-am mai cautat prin labirintul ala:))

    RăspundețiȘtergere
  5. nota 11 :D
    cea mai tare .. cea mai cea .. :X
    extraordinar ..superbisimo .. :X gata. am lesinat.......................................................................
    HELP!

    RăspundețiȘtergere