duminică, 14 decembrie 2008

Noaptea



E prima dată când experimentez așa ceva, am o senzație ușoară de amețeală, noaptea aceasta e mai rece. E o noapte în care învăț să scriu durerile pe nisip și bucuriile pe stâncă. E noaptea în care dansez cu stelele și zâmbesc cu luna. E o altfel de noapte și vreau să fug de toate...

8 comentarii:

  1. pff...Duchie>:D< preety little girl:*
    stii sa asterni cuvintele pe"foaie";))

    RăspundețiȘtergere
  2. e prea mijto:X:X:X si eu le am cu compunerile:X:X:X ai imaginatia ff bogata...:>:*:*bv ella asa sa o tii:*:*:*:*::*:*:*:*:*::*:*:*:*:*::*:::*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:si sa vina mosu cu d toate:>

    RăspundețiȘtergere
  3. ce melacolie aici la tine
    =)). ;*

    RăspundețiȘtergere
  4. hihi so skumpa :X manu :*:*: .. fainnn :X

    RăspundețiȘtergere
  5. Primul tau post si ultimul meu comentariu (cel putin pe seara asta). Sper ca nu te-a deranjat in vreun fel ce am scris pe-aici... Oricum daca e sa te supere, imi spui si ma opresc. Un lucru insa o sa ramana la fel. Anonimatul. Pentru ca deocamdata vreau doar sa am pe cineva cu care sa pot schimba cate o idee despre viata, iubire, fantezie, visare... Am dat de tine pur intamplator... Poate crezi, poate nu, dar asta e adevarul. Astept raspuns(uri)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu m`a deranjat deloc. Chiar am vrut sa stiu parerile altora. Anonimatul tau ma cam bantuie. Dupa felul in care scrii as putea sa spun ca te cunosc. Dar aceea persoana s`ar fi semnat. Si din cauza asta mi`ai strarnit curiozitate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce curioasa esti. Pe mine ma cunosti? Cu siguranta cunosti mai multi Alex si nu stiu daca iti dai seama care sunt dintre ei. Stai linistita iti voi spune, candva. Eu m-am semnat. aa si pentru prima postare e chiar buna. Astept sa mai postez. Ai grija de tine!

    RăspundețiȘtergere
  8. durerile le sterge valurile si bucuriile raman pentru totdeauna pe stanca..

    RăspundețiȘtergere