marți, 16 decembrie 2008

Neliniștea sufletului

Acum sunt pe alt tărâm. Amintirile mă bântuie și mă invadează. Nu pot uita cum e să trăiești în intuneric, să vorbesc cu stelele, să-i zâmbesc lunii. Nu uit nicio clipă, pentru că știu că fluturii trăiesc doar o zi pe pământ. Tristețea mă afundă în colțurile reci ale inimii. Acolo unde eu îmi sunt singura prietenă și singurul dușman. Un glas mă trezeste din înțepăturile amintirilor. E glasul unui băiat, pentru care sentimentele mele curg prin vene. Sunt și eu om și sper la bucățică de iubire.. Știu doar că într-o zi voi evada și voi risca totul pentru un vis...


6 comentarii:

  1. duchess is in love\:d/

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu te opri, nu spune "am fost" un vis ca asta merita trait, si merita sa risti mult pentru a-l avea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma semnez ca un admirator... Sa nu intelegi gresit, te admir deocamdata pt ce scrii aici, pt ceea ce esti, pt ceea ce simti. Lupta si vei avea ce iti doresti! Risca si vei sti ca n-ai renuntat! Fa din ccea ce visezi o realitate, si vei afla bucurie!

    RăspundețiȘtergere
  4. >:D< manu meu talentat :X

    RăspundețiȘtergere
  5. Admiratorul asta te-a zapacit. Lasa asta, nu vezi ca nici nu vrea sa aflii. Acum sa vedem daca iti dai seama cine sunt eu. Iti spun eu daca nu iti dai seama. Ce amintiri te pot duce intr-o stare care te-a dus pe tine?

    RăspundețiȘtergere
  6. dupa compunerea de mai sus cred ca ai fost producatoarea filmului "i walk to remember"

    RăspundețiȘtergere